7 goede redenen om zwoele ritmes 4 te lezen

Zwoele ritmes 4 - De vergelding coverfoto

Bestel het hier!

1. Het blijft spannend!

Zwoele ritmes 4 – De vergelding is een vervolg op Zwoele ritmes 3 – Pure connectie. Ondanks dat je vaak wel eens hoort dat bij vele boeken de rest van de verhaallijn niet meer zo spannend is, kan ik je garanderen dat het in dit boek niet zo is.

2. Kan Tara haar leven nog verderzetten?

De vraag blijft of Tara nog leeft en zo ja of ze haar normale leven weer kan opnemen. Miguel en al haar vrienden zijn radeloos.

3. Emoties laaien hoog op: de mythe is zowel hartverwarmend als hartverscheurend

De mensen die Tara goed hebben gekend zijn er het hart van in. Niemand weet echt wat ze heeft meegemaakt en de grote vraag ‘waarom’ dit alles is gebeurd, blijft maar door hun hoofden spoken.

4. Inleving

Je voelt zo mee met de story dat je je zelf gemakkelijk kan zien als een personage in het boek. Je kruipt in de huid van Tara en voelt letterlijk alles wat zij heeft beleefd.

5. Passie voor het dansen

Zoals in de vorige boeken kan je je ook in Zwoele ritmes 4 weer verplaatsen in Tina en haar fantastische dansteam. De kroniek laat je beleven hoe de passie voor dansen écht voelt.

6. Eindigt het sprookje definitief voor Miguel of begint hij een nieuw leven?

Miguel kan de hele toestand niet meer aan en is radeloos. De onoverkomelijke vraag rijst of hij zijn gewone leven weer kan oppakken of zal hij gaan voor een nieuwe toekomst?

7. De vergelding

Na alles wat er met Tara is gebeurd, volgt er duidelijk een vergelding. Maar door wie of wat blijft de vraag. Koop het Zwoele ritmes 4 en alle vragen worden beantwoord van bij het begin tot aan het spannende einde. Ook jouw emoties worden hierbij sterk op de proef gesteld.

Bestel het boek hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *