7 goede redenen om zwoele ritmes 3 – pure connectie – te lezen

Zwoele ritmes 3 - Pure connectie coverfoto

Bestel het hier!

1. Zwoele ritmes 3 is spannender

In dit boek is spanning het hoofdthema. Het verhaal bouwt zich langzaam op en wordt alsmaar boeiender . Je kan niet stoppen met lezen tot aan het allerlaatste hoofdstuk.

2. De hoofdstukken in Zwoele ritmes 3 zijn korter

Na vele opmerkingen bij Zwoele ritmes en Zwoele ritmes 2 heb ik uiteraard rekening gehouden met de lengte van de hoofdstukken. Ze zijn nu veel korter waardoor je gemakkelijker kan stoppen met lezen of zou dat nog steeds moeilijk lukken volgens sommigen?

3. Is Tara wel écht gelukkig nu ze na tal van intense inspanningen haar dromen heeft gerealiseerd?

Tara past zich aan aan haar nieuwe levensstijl maar hoe zal ze met de situatie omgaan wanneer Miguel plots een ingrijpend telefoontje krijgt? Zal dit hun leven totaal veranderen?

4. Jaloezie speelt een belangrijke rol

In zowel het gewone leven als de danswereld en de wereld van bekende artiesten steekt jaloezie steeds weer de kop op. Hoe gaat Tara daarmee om? Zal ze dit kunnen volhouden? Of geeft ze haar dromen op en kiest ze voor een heel nieuw leven?

5. Pure liefde

Het verhaal laat zien hoe puur echte liefde kan zijn en hoe moeilijk dit is om het te vinden. De vraag blijft of dit voor Tara echt bestaat.

6. Passie voor het dansen

Ook hier komt de betovering voor het dansen altijd terug. Over dit thema zijn bitter weinig boeken geschreven. Een ware deugd voor de gepassioneerde dansliefhebber. Het laat je meeleven in alle facetten van de danswereld en zorgt ervoor dat je hart sneller gaat slaan.

7. New York

Het vertelt je meer over New York. Ben je er nog nooit geweest en wil je dat ooit eens doen? Dan vind je in dit boek meer info over deze fantastische wereldstad. New York wordt niet voor niets The Big Apple genoemd.

Bestel het boek hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *