Zwoele ritmes 2 – 7 goede redenen OM onstuimige golven TE LEZEN

Zwoele ritmes 2 - Onstuimige golven

Bestel het hier!

1. In Zwoele ritmes 2 wil je weten hoe het verhaal verdergaat

Vond je het jammer dat Zwoele ritmes geen antwoord bood op al je vragen en vermoedens? Dan is Onstuimige golven hét boek voor jou. Daarin vind je alles wat je verder wilde weten. Je leest hoe het verhaal verdergaat en of Tara haar grote droom zal realiseren.

2. Gedetailleerde beschrijving over Puerto Rico

Wil jij weten hoe een exotisch eiland voelt en hoe de personages dit beleven? Koop dan snel Zwoele ritmes 2 en lees over een prachtig en exotisch eilanden en hoe de romanfiguren genieten van elk klein detail.

3. Het kan ineens voorbij zijn

Soms loopt het leven niet zoals je had verwacht en neemt het een totaal andere wending. In Zwoele ritmes 2 – Onstuimige golven lees je alles over het leven van Tara en hoe het nu verder moet. Welke beslissing neemt zij het best? Wat wil ze? Wat maakt haar gelukkig? Is haar doel nog steeds hetzelfde? Raakt ze diep ontgoocheld?

4. Familie

Familie is een belangrijk item in dit Zwoele ritmes 2. Verleden en heden stonden nog nooit zo dicht bij elkaar.

5. Neem nooit impulsieve beslissingen

Aan de hand van enkele scènes kan je zien hoe een impulsieve beslissing vat krijgt op je leven. Goed of niet? Dat is te beoordelen aan de lezer zelf.

6. De passie voor het dansen

Net zoals in het eerste boek kan je de passie voor het dansen duidelijk voelen. Hou jij van dansen en zou je er alles aan doen om je doel te bereiken? Dan is Onstuimige golven onmisbaar voor jou.

7. Dromen of realiteit

Je kan wegdromen bij dit boek maar vele raadgevingen ook toepassen op je eigen leven. Hier geldt hetzelfde motto: ‘Geef nooit op!’ Ga voor de dingen die jij wil in het leven. Wat die ook mogen zijn. Volg je eigen weg!

Bestel Zwoele ritmes 2 hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *