7 redenen om ‘De zomer van 1978’ te lezen

1. Het is een romantisch verhaal

Het verhaal is pure verwennerij voor de ware feelgoodliefhebber die vooral van romantiek houdt. Vakantie en romantiek kruisen elkaar en zorgen voor een unieke plot.

2. Het is een origineel zomerverhaal dat zich afspeelt in Spanje

Lezers die van vakantie in het zuiden houden, zullen zeker wegdromen of zichzelf kunnen herkennen in een eerste vakantieliefde.

3. Opmerkelijk vakantieverhaal met scènes uit het leven gegrepen

De scènes die erin voorkomen zouden zomaar de jouwe kunnen zijn. Houd je van nostalgische herinneringen en unieke vakantiebelevenissen? Dan is dit boek zeker iets voor jou.

4. Een unieke plot

De plot is totaal niet wat je ervan verwacht. Diabetes mellitus speelt hierbij een grote rol. Eens je begint te lezen, wil je het verhaal niet meer wegleggen. Hoe verder je komt bij het einde, hoe nieuwsgieriger je wordt. Het is een opeenstapeling aan gebeurtenissen.

5. Onvoorspelbaar einde

Het einde is helemaal niet wat je ervan verwacht. In tegenstelling tot de meeste feelgoodverhalen is dit een onvoorspelbaar einde. Een einde wat het boek spannend maakt tot de laatste letter. Verveling zit er zeker niet in.

6. Gemakkelijk te koop

Het boek is te koop bij elke boekhandelaar in België en Nederland. En ook online. Het is beschikbaar als paperback en e-book. Lezers die iets unieks zoeken en al op reis zijn vertrokken, kunnen het nog steeds online bestellen en meteen beginnen lezen. Later volgt ook nog het luisterboek.

7. Vervolgverhaal

Om het nog allemaal wat spannender te maken, kan ik je nu al vertellen dat er ook een vervolgverhaal komt. Net zo spannend als dit boek. De omgeving wordt een tikkeltje anders, maar dat wekt nieuwsgierigheid en zorgt voor leerrijke momenten tijdens het lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *