Boeken

NIEUW!

Ik wil een hond (non-fictie)

Te koop als paperback, e-book en luisterboek bij jouw favoriete boekhandel!

Dit boek is een handleiding voor iedereen die wil nagaan of een hond in zijn of haar leven past. Het bevat richtlijnen qua voeding, maar ook het psychologisch inzicht komt aan bod. Nuttig voor elke hondenliefhebber.

Het is voornamelijk bedoeld om te voorkomen dat honden nodeloos in een dierenasiel belanden omdat baasjes vooraf niet goed hebben nagedacht.

Koop het hier!

Ik wil een hond

E-book (fictie)

Foto: uitgeverij Books & Butterflies

Iedereen is mooi! Deel 1

Kimberly Adams, een vijfentwintigjarige redacteur, werkt bij het Amerikaans modeblad Gisella, maar is zelf helemaal niet bezig met mode. Ze werkt er samen met haar beste vriendin Emma in hartje Antwerpen en richt zich vooral op het schrijven van goede teksten.

Op een dag krijgt Emma een aanbod om als hoofdredacteur een jaar in New York te gaan werken. Kimberly is er het hart van in en denkt dat ze Emma nooit meer zal terugzien.

Tot de HR-manager haar vraagt om met Emma mee te gaan. Ze kan haar oren nauwelijks geloven en wil niets liever dan haar grote droom waarmaken. Er zijn echter twee voorwaarden: ze moet haar uiterlijk helemaal omgooien en uitstekende artikels blijven schrijven. Indien ze voor beide opdrachten niet slaagt, zal ze meteen haar ontslag krijgen en kan ze nooit meer terug naar Gisella Antwerpen. Zal Kimberly deze boeiende uitdaging aangaan?

Koop het hier!

Iedereen is mooi! Deel 2

Iedereen is mooi deel 2
Foto : uitgeverij Books & Butterflies

Het verhaal van Kimberley gaat verder! Tegen haar zin maakt Kimberley een afspraak bij de beroemde styliste Stacey London. Gedetailleerd stijladvies helpt de jonge rebel om in te zien dat het niet gaat om gewicht of maten, maar dat alles draait om het uitkiezen van de juiste kleuren en stijl.

Kim krijgt meer zelfvertrouwen dankzij het advies en begint mode zelfs leuk te vinden, al gaat dit maar stapsgewijs. Gisella, de general manager, overlaadt haar met complimenten en vanaf dat moment gaat de hele carrière van Kimberley in stijgende lijn. Gisella roept haar regelmatig bij zich en op een dag vertelt ze haar een groot geheim waardoor de vertrouwensband tussen hen beiden groeit.

Wanneer Gisella Kimberley wil inschakelen voor een wel heel bijzondere opdracht, begint ze voor het eerst te twijfelen. Een modeshow bijwonen van een concurrent is niet niks, en zeker niet als die concurrent de aantrekkelijke man Shawn Delaney is. Als dat maar goed komt…

Koop het hier!